Amazon UPI Loot – Get Free Product Worth Rs.50 From Amazon

Amazon UPI Loot :- We hope you are enjoying our Amazon Quiz Answers Today & Loot DealsGet Flat 25% Free Amazon Pay Balance on create Amazon UPI first time. Just Create UPI ID make your first order and get 25% Rs.50 Cashback in Amazon Pay wallet.

Amazon Pay Recharge Offers For Old & New Users

How To Get Rs.50 Amazon Pay Cash For Free

  1. First Download Amazon App here
  2. Install & Open App
  3. Login / Sign-Up
  4. Select product & add into shopping cart
  5. Proceed to payment page and pay using UPI
  6. Complete transaction and get 25% Rs.50 cashback in Amazon Pay wallet
  7. Must check – How To Pay Using UPI On Amazon

Promotion Details

1. Offer Details : 25% back up to Rs.50 on your first ever order using Amazon Pay UPI

2. Offer is only valid on the orders paid via UPI ID created on the Amazon App.

3. You can create your UPI ID only on the latest version of the Android App.

4. Orders paid via BHIM UPI ID or any UPI eneabled app will not be eligible for any cashback

5. Cashback will be credited within 10 days as Amazon Pay balance

6. You will get the cashback only if your first ever order via Amazon Pay UPI is during 2nd Mar – 8th Mar 2019

1. What is Amazon Pay UPI?
Ans. You can now register for UPI through Amazon and create your own UPI ID. You can link your savings bank account to it and start making payments on Amazon.in App and other third party apps/websites that accept UPI.

2. What is the offer?
Ans. Pay for your order on Amazon.in using your Amazon Pay UPI and get 25% cashback. You will be eligible for cashback on your Amazon.in shoppi9ng order, mobile recharges, bill payments and loading Amazon Pay balance. Cashback is applicable only on your first Amazon Pay UPI order during offer period.

3. What is the offer period?
Ans. March 2, 2019 to March 8, 2019 (both days inclusive)

4. Is there a minimum order value?
Ans. No minimum order value

5. How do i pay using Amazon Pay UPI?
Ans. While paying for your order, you must choose your Bank account linked to your Amazon Pay UPI.

6. I do not see Amazon Pay UPI, What should i do?
Ans. Amazon Pay UPI is only available on mobile App for android customers. You must have the latest version of the Amazon App downloaded from the Google Play store in order to access Amazon Pay UPI. You will not be able to use Amazon Pay UPI on desktop, tablet or mobile web.

7. When am i not eligible for this offer?
Ans. You will not be eligible for this offer is you use BHIM UPI or other payment methods such as Amazon Pay balance, Net banking, debit or credit cards or Pay on delivery.

8. Is the offer available on all orders?
Ans. All Amazon.in orders, excluding purchase of gift cards, are eligible for cashback

9. How many times can i avail this offer?
Ans. You can get the cashback only once during the offer period

10. What happens if i have already completed payment for one order through Amazon Pay UPI this month?
Ans. You will get cashback only on the first order during the offer period.

11. What is the maximum cashback i can get?
Ans. The maximum cashback you can get is Rs.50

12. When and where will the cashback be credited?
Ans. Cashback will be credited as Amazon Pay balance within 10 days of the order date. You can view your available Amazon Pay balance in wallet. This Amazon pay balance is redeemed across products on Amazon.in and partner sites.

13. Is this offer available for pay on delivery?
Ans. No, this offer can not be used for pay on delivery, card on delivery or SMS pay link on delivery.

14. What happens if i am eligible for other UPI offers on Amazon.in?
Ans. In case you are eligible for other offer(s) you will receive the benefit for only the offer that has the maximum benefit.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Dealskhozo